.̴.̶.̵.̵.̴.̷.̶.̸_̶_̵_̶_̶_̴_̴_̴_̶_̸_̸_̶_̴_̶_̸_̸_̷_̷_̴_̷_̸_̴_̵_̵_̸_̷_̸‚̴´̷ ̴´̴ ̷´̷-̴-̴-̵-̸-̸-̷-̴-̷-̷-̷-̴-̴-̴-̸-̶-̴-̶-̶-̸H̶e̷j̴,̵.̸ ̵ ̶,̸.̴.̴ ̷.̴ ̷ ̴ ̸´̸,̶ ̵.̴.̵.̴ ̷ ̷⁄̷σ̵ ̵,̴.̸ ̵.̷ ̶-̴℘̶ ̷,̶.̴.̸ϑ̴.̵•̴ ̷,̵.̷ ̸~̸ ̶,̶ ̷"̴-̷-̴-̴-̸-̶-̶-̸-̸-̷-̵-̵-̵-̷-̶-̵-̵-̶-̶`̴ ̵`̵ ̶`̷ ̸‚̸_̸_̷_̷_̸_̶_̸_̷_̴_̵_̴_̷_̵_̵_̷_̵_̴_̴_̸_̷_̸_̴_̸_̶_̵_̶_̷_̵.̴.̴.̸.̴.̷.̸.̸.̴

onsdag 10 juli 2013

Att skriva blogg.. när/för att man mår dåligt. (tidigare opublicerat (något världsfrånvänt?) inlägg.)Att inte ha en egen lägenhet, inte umgås på cafeér och krogar, eller(av outgrundlig anledning?, nä!) ens på en filtjävel i en parkfan, kompenseras i bloggande.

Att jag skriver här..., handlar ju i mångt och mycket om att just kompensera ens i övrigt dystra /hindrade/ liv.. . , hur mycket psykolog måste man vara för att fatta det??? Det är ju för tusan glasklart!!! Jag hoppar inte jämfota bara för att jag trycker ned några tangenter med bokstäver på. Och någon sorts satans självbevarelsedrift måste man väl få ha!?!?!?! Annars är det ju k ö r t . Det är FÖR ÖVRIGT en enorm kraftansträngning att skriva detta ockXzså, . VisSt det finns fler v i med överkänsliga sinnen.. . , det tror jag visst det... Jag tror oxoxyz... att ju längre den mänskliga razen utvecklas andligt (OK intellektuellt /emotionellt, känns det bättre om jag skriver så? hej sekulariseringsprocess!), kommer det att vara ofrånkomligt att inte införa en medborgarlön. Ty dessa överkänsliga medvetna väsen kan inte/ får inte tyglas.. andligt bindas,,  när de en gång har nått till det sanna livet. Vi överkänsliga, "ärliga", känner av det här förljugna felaktiga löneslaveri-sättet att leva först av alla... .. . Å Andlig påbörjad strävan kan inte reverseras den måste få fortgå inåt.. . spåra ur från normen!

Ett liv där riktig frihet värderas högre, än lockande prestige och medaljer och tjafs och globalisering och tjafs igen.  Och >tillväxt<, som det tjatas om behöver inte handla om att man skall kunna byta ut köksluckorna en gång om året, å åka till New York och shoppa titt som tätt. Och att varje enskild människa på jorden skall ha en egen bil.. etc. etc. I stället skulle tillväxt kunna vara att ha ett eget växthus ,närodlat/ härodlat isället för importerade tomater från månens baksida (förutsätter förvisso att man bor lite mera åt landet till... men stryk den meningen då, ? jah ska ja?.. skit samma. odla på balkongen, inomhus..? ok odla ingenting da men köp svenskt.) . Att få gå upp när man vaknar, och inte väckas för att vakna. Och i ditt yrke & hem; bygg det du behöver, gör musikinstrumenten själv, lampor, möbler,kläder, `recycla´... Ha en bra cykel. Spara pengar och köp en hållbar sak istället för flera dåliga, , få slippa  Skräp-shopping, trängsel < > tomhet, stress, och arbeta på arbeten bara för att tjäna pengar o.s.v. . Det borde människan sträva mot att sluta med! (Sluta med??.. pengar ÄR ju frihet maX..? Hur tänkte du nu?) Får förklara det.. .
Ett foto taget i ett av mina mest världsfrånvända stunder.. .  2010. (Sommarhuset i Ljugarn, Gotland.)


Som vi alla vet... så är människor olika? eller.. . Tider är också olika? förändras??. n,. a... Förr premierades "plikten framför allt" och jantelagen var stark, och fortfarande är.. . Men nu har detta med självförverkligande kommit att väga tungt, vilket borde vara något positivt... Men tonvikten på självförverkligande ligger på ett så ytligt "Idol-plan", att det innebär att tjäna så mycket pengar som möjligt, att ha en lägenhet på manhattan, minst två jordenruntresor per år och den stilen.. . (än så länge). Den typ av självförverkligande som borde eftersträvas är att få gå upp när kroppen känner att den skall gå upp. << (Nu har du skrivit det två gånger max!) (Och det försiggår någon konstig censurering ? texter sparas inte? Märket att det fallit bort textrader igen, så att förklaringar uppfattas underligare än vad dom är!) MEN >>>. .Det viktiga,,  är att Upptäcka!! Det finns vita fläckar på kartan dom är bara kartlagda geografiskt, men inte mentalt/emotionellt. När man ser världen inifrån... Den riktigt vilda grönskan, en skog där det t.ex. lever Enter* etc. ..Att ha närhet till denna skiftning att gå ut i det vildvuxna och finna dig, tag min hand!... (dig=fantasin) . . .Då kan "saker" /platser rymma flera funktioner.. .en promenad,.. se däR´?!,. .en stålstege utanpå en fasad,, finns så många ingångar.. för fantasin. • ˙Eller en `utsiktspunkt´ ^ se så enkelt, den rosagula solnedgången,, för att kunna skönja utgången ur verkligheten. ahAhAHa~ ,.  Och ett steg tillbaks i fantasin igen, för att befästa,. och därmed två steg framåt... Att återskapa en värld i världen. Man måste hysa omtanke om  tankarna. Det är självförverkligande, att ha en inre värld runt omkring sig. Då kan vi snacka verklighet. När exteriören har någon betydelse för just dig, men det utrymmet ges sällan.  Och om jag får hålla fantasin stadigt i ena handen känns det som att jag skulle kunna nå fram till att få hålla diG med den andra handen! (diG= Dig).. . .


Dom ska vara kloka dom där pojkarna-politikerna, men det är dom inte, för då skulle jag inte behöva sitta här och skriva dessa texter!
~Vad saruh, pengar är frihet/fantasi..?. .

Hela lönesystemet måste monteras ned, drastiskt, gör ny lönefördelning! Man skall INTE kunna tjäna 1,5 milljoner i månaden för att vara chef för posten! Eller Volvo-chefen 4miljoner i månaden!?!! Lägg av ,"spräng" bort! Börja oM Vänd Om!!!! nytt ! . från Grunden . . 
Men medans dummskallarna i riksdagen segar på så hinner allt dö innan dess, inom oss. . . innan medborgarlönen träder i kraft. Medborgarlön är verkligen ett måste för den framtida människan! Jag ser att utvecklingen går åt det hållet! (Inte minst för tellus hälsa.) . Då kan dem som vill leva fritt i frid FÅ DET. Och dem som vill ägna sig åt att tävla , göra kostymkarriär och sitta i konferensrum få det, men till en balanserad och ändå fullt överlevnadsduglig lön!
"Dummskallanrna i riksdagen", det är väl det dom är? För dom kan väl inte sitta där med berått mod /mord och inte vilja ändra på obalansen??? Inte vilja att unga vuxna & fullt vuxna skall kunna flytta hemmifrån genom att dom löpande privatiserar hyresrätter? Och kan dom inte planera, läsa statestik?? En storstad växer, så & så mycket, BYGG!... suck ....Dom kan väl inte vilja att man skall utveckla ett självhat alt. samhällshat över att man känner sig missanpassad!?.. Näää, dom kan väl inte mena att>> Familjebildning(Om man)/arbete(skulle)/upplevelser(orka)? = Hejdå! typ... -Va??!! Bara en sådandär sak som barn-bidragt, ge det enbart till den som behöver det, nähäda det fördelas rakt av lika från slott till koja?! Asflängt, så den som redan har föräldrar med 2 x 60 000kr i månaden skall få och lägga det på hög, och bli en trevlig "present" i form av någon BIL lr resa till L.A. när denne fyller 18år... Det finns så många självklara saker att fixa så att det blir balans på kapitalet. Vill dom att man skall bli sinnessjuk????

Kom igen, det kan inte vara svårt att förstå... att man inte står ut med denna sketpolitik inkl.  skitmänniskor. 


• Jhaa, då blev det så här igen, , å... Och om Gud har varit här och läst så kan hEn väl se det här som en böN och gripa iN. Vi behöver en hjälpande hand här! TacK.
DeN däR HJÄLPANDE handen???????? Hej å HÅ GUD >i oss< amen visst, medmänniskor.. . eller..
-A-.  .. Guds avbild, var det jaha? Jag ser inga Gudar ? .. i regeringen.


MVHåååå!/ Xam Nillaw.
( Jag lever mitt liv baklänges.. . Börjar med att dö,, och åldras ju.. inte till ungdom, shå det är kritiskt... Här. Att börja livet som levande död och sluta med att döende dö... dete.. . är inte bra. Tacka djävulsmoderaterna för det som bara kan räkna pengar och sedan ljuga om vad summan blev! / å alla fega eg0n som röstade på dem..


Och OCH OBS OBS OBS jag röstade ionte på dem HAHAHA så jag är inte feg HAHAHA jag är bäst HAHAHA ... HAHAHA  ... – JAG ÄR FRAMTIDEN – ... HAHAHAH

JAG ÄR BÄST hahahah

HAHAHA
-God kväll Galileo Galilei ! Vet du vad, jag tror jag har tagit flest kort på månen än något annat motiv! Knepigt att den "pricken" som inte ändras ett dugg skall ta en sådan uppmärksamhet i anspråk?!


HAHAHA

HAHAHA

idioterInga kommentarer:

Bloggarkiv

Om

Mitt foto
Sweden
Är så ledsen över min ojämna energinivå ?..någon obalans mellan dopaminet och noradrenalinet .. ?? som... Vilket får till följd att jag orkeslöst skriver på blobbinlägg som skulle skrivits och laggts ut för två/3/IV.. . månader -år sedan. •Händelserna måste komma på rätt plats även om inte jag hinner vara i tiden med min blobg. Kan då,nu hända att det kommer gamla "nya" skriverier som läggs in där dom hör hemma i tidslinjen, vilket gör det svårt för eventuellt intresserade att se dessa?.. ! ..eftersom dom inte ligger högst upp i bob-listan när man går in på doggen. Så därför gör jag som så.. Att jag publicerar det gamla "nya" senkomna inlägget överst, alltså dags dato.. . Så får det ligga där några dagar. . . tick tack tick´ SEDAN sÅ arkiverar, sorterar jag in det, dem på sin rätta plats >där>>då det inträffade, kanske fyra månader sedan..?. . Materialet må vara rörigt,. men moset måste åtminstone vara "tabelliserat"........ -Bara för att detta sega psyke inte är i fas, med nutiden, så blir det så. ~Så ni vet. Denna glodb kommer aldrig vara aktuell, riktigt... . .. men har heller inga ambitioner att vara någon "mode-oglbare".

-Vill du säga mig någonting? >>> skrivabrev@gmail.com

-

Etiketter

? ?PSYKOS? `*ETT TIPS*´ 0 kr. Agatha Christie Akvarell Alexandra E Lindh Allkonstverket Alopecia Areata Andlig utveckling Anhedoni Animerad film Apati Aphex Twin Arbetet Aromaterapi Art´s Birthday Party Atarax Ateljén Atypisk autism Aurélia Thierrée Australien Autechre Autismspektrumtillstånd Autodidakt Automatiserade tillvägagångssätt Avantgarde Balans i Tillvaron Barndomsminnen Basinkomst Beethoven Befriande! Behov Bengt Lagerkvist Benzo Besvikelse Bird By Snow Blod Blogga Boendet Bohol Boken Brian Eno Buchla Budskap Böcker Chaplin Chocolate hills Christopher Chaplin Circuit bending Collage Cykla Dan Fröberg Dans Dansföreställning Databugg David Bowie Depression Dessa Huggormsyngel Detaljer Detektiv Djur Dokumentär Dopaminbrist Drill 'n' Bass Drömmar DU Död Döden EAM EarthCam Eklektiker Ekonomi Ekvatorn El Azizia Elektronik Elektronisk Elektronmusik Elijah Wood Ellinor Olovsdotter EMS Ensamheten Eteriska oljor Evigheten Existentiell ångest Facebook FAKTA Fantasy FAR FEL Film Filosofi Fixa idéer Flunitrazepam mylan Form Eko Foto Frihet Frustration Fullkorns underhållning Fylkingen Fysisk teater Fysiskt välbefinnande Fågel Färgterapi Försvarstal Försäkringskassan Förtydligande Förtätade intellektuella krumbukter GGGalgHuMoRRR Goombay Dance Band Gotland Gott Nytt År..? Grattis!!! GUD Habilitering HAT Hinder HITLER HJÄLP HSP Humor Hype Machine Hypnagoga Hallucinationer Hälsoprylar I natten Idioter IDM Iggy Pop InspiratioN Instrumentbygge Jacques Werup Jag . Är . Helt . Lugn . JAG ÄLSKAR DIG James Thierrée Jesus Jim Henson Jonas Sjöstedt Josefin Nilsson Jukka Korpi Kläder KMH Kning Disk Komposition Kompressor Konsert Konst Konstnärliga tillvägagångssätt Konstnärsmaterial Konstteori Kontraproduktivt beteende Korg Polysix Krautrock Kreativitet Kritik Kyle Bobby Dunn Känslodrabbat Kärlek Landsflykt Lars-Gunnar Bodin Laurie Spiegel Lazarus Leif Elggren Leonard Cohen Lhasa de Sela Libyen Liv Live elektronik Livet Ljudkonst Ljusdesign Ljusterapi Lotta Barlach Lou Reed Luftfuktare Lyrica M.C. Escher Magi Magnus V. G. Wallin Mat Matti Bye Mattias Olsson MDT Medicin Mellan hopp och förtvivlan Mental ohälsa Metafysik MIN STUDIO Modellandskap Moderatdjävlar Modulsyntar Montage/Ljus-Tavla MORD Mordförsök Musik Musikakustik Musikinstrument Muskelsvaghet Naturen talar Negativ stress Nervsammanbrott Nycirkus Ofrivilligt självmord Oljemålning ONDSKA Oro Orättvisa Panik Panikattack Papegoja Paranoia Paranormalt Performance Pionjär Plagiat Platform Stockholm Poesi Poirot Politik Politikerförakt Promenad Protest Psykiatrin På promenad Pär Lagerkvist Radio Radioaktivitet Recycle design Resa Richard D James Rita RYMDEN Rädslor Sade Sanna Ehdin Scenografi Sci-Fi Serge Sheriff Siffror Sjukdom SJÄL-porträtt Självmord Självobservation Skada Skrivande SkräcK Skulptur Skådespelare Släkten Smärtschema Social fobi SOLEN Sonar Stockholm Sorg Spikkudde Spökdjur Squarepusher Steampunk Stress Studioutrustning Svart Svek SY Symbolik Synestesi Sång-texter Södra teatern Sömn TACK för förståelsen ✯ Tarsius Teater Teckning Teknik Teknikens under Text-ljudkomposition TID Till SALU Tokryck Tom Campbell ton i ton Tradera Trent Reznor TRÖTTHETEN TV Tvångshandlingar Tvångstankar Twin Peaks Tyskland Undvikande Utmattningsdepression Utrotningshotad Var GLAD Varför? Verkligheten Verklighetsflykt Vetenskap Victoria Chaplin Visdom Voxra Vånda Vänskap Värmerekord Wendy Carlos Woody Allen www Ångest Ångestnivåhöjning Återkallandet av kraft
.

Hela ditt trasiga psyke... .. . Slut ögonen • • och - - stirra in i musiken.


Klicka På - HhÄäRr - pÅ för att komma till listan för att lyssna.
.

Följ via e-post

Konst bloggar BlogRankers.com Blogglista.se Konst Kultur
Reggad på Commo.se länkkatalog Favoritlistan.se
Nätets bästa sajter!
Blogg Topplista
Twingly BlogRank 1000länkar.com - gratis länkkatalog

Translate this site......!!!!!!!

• °